Zekeriya Çetin Ortaokulu

WEB https://zekeriyacetinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KURTSUYU MAH. KURTSUYU KÜME EVLERİ NO: 6 MUT / MERSİN
VİZYON : Sürekli gelişen inanan,okuyan,analiz ve sentez yapabilen,bilgili becerili,kendine güvenen bireylerin yetitiği;bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında yaşama ve bir üstöğrenime hazırlandığı;Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı;çağa veteknolojik gelişime uyum sağlıyan;çevrenin eğitim,bilim ve kültür merkezi olan;yönetici,öğretmen.personel.öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede,ilimizde,bölgemizde ve ülkemizde örenek bir "model okul"olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrulturunda çağdaş,demokratik,yenilikçi,saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek;eğitim ve öğretim programını bireysel faklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak,irdeleyen,sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2 yıldır "Beyaz Bayrak" Projesi ile 1 yıldır "Beslenme Dostu Okul Programını" yürütmektedir.

Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmenler için mut ilçe merkezine öğretmen servisi bulunmaktadır. Silifke de ikamet eden arkadaşlar kendi otomobilleri ile gitmektedirler.
Ulaşım : sehiriçi minibüs
Yerleşim Yeri : KURTSUYU KÖYÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 22 km. Silifkeye 50 km. İl merkezine 140 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :